Felhasználónév: Jelszó: Elfelejtett jelszó
Cikk címében Cikk szövegében
Regisztráció
2018. július 21. szombat | Dániel napja van

KISTÉRSÉG - Bócsa

Események
Böllérek az esőben
2013-02-27 12:13:25
Második alkalommal rendezték meg a böllérek megmérettetését Bócsán. Mint azt Szabó Csaba, a verseny szervezője elmondta, négy csapat nevezett: a bócsai Kárász Illés és Szabó Csaba, Bócsa-Zöldhalomból Tóth Ferenc és Szankról Halasi Ferenc.

Események
Olimpikonok vendégségben - csapatépítés a bócsai tanyán
2012-10-03 23:23:10
Az Etelka Vendégház egy csodálatos birodalom a Bócsához tartozó ősborókás szívében. A gazda, Majosházi István, akinek nevét elsősorban a birkózó társadalom ismeri közelebbről, de egyre többen vannak és lesznek, akik a falusi turizmus apropóján kerülnek közel Istvánékhoz, hiszen feleségével szervezik az Etelka Vendégház mindennapjait. Ezúttal sportberkeken belül maradunk, hiszen nemrégiben itt ünnepelt az egész olimpiai birkózócsapat, ahogy az lenni szokott minden Eb, Vb és olimpia után. Ugyanis Majosházi István keze alatt nőttek fel ezek a fiúk, hiszen a mester több mint egy évtizeden keresztül volt az utánpótlás egyik vezetője. A fiúkat 14 éves koruk óta ismeri, komoly edzői munka áll a sikereik hátterében. István nem csak kiváló edző, de nagyszerű barát is, akire mindenkor lehet számítani jóban és rosszban egyaránt. Ezt jól tudják már a vadkerti cimborák is, akik együtt ünnepeltek a válogatottal és ahova természetesen mi is meghívást kaptunk.

Események
Falunapok Bócsán
2017-07-01 07:48:17
Bócsán hagyományteremtő célzattal rendezték meg az elmúlt hétvégén a falunapokkal egybekötött I. Liba- és Kacsafesztivált. A színvonalas és nagy érdeklődésre számot tartó szakmai előadással kezdődő községi ünnepen részt vett a falu apraja és nagyja.

Kultúra
Bócsai Dutra-mustra
2012-06-20 15:56:16
Május 12-én, szombaton reggel kivételesen nem munkára gyűltek össze Bócsán az iskola mellett a Dutra traktorok és mezőgazdasági gépek. Felújítva, lefestve, eredeti állapotukban csodálhattuk meg őket a II. Dutra traktor- és veterán mezőgazdaságigép-találkozón.

© 2010-2012 Miújság | Impresszum | Felhasználási feltételek